Valentínske darčeky

Valentínske darčeky: Ako urobiť Valentína osobným a nezabudnuteľným

Blíži sa 14. februára a s ním aj jeden z najobľúbenejších sviatkov venovaných láske a romantike - Valentín. Pre mnohých z nás je to príležitosť vyjadriť svoje city a vďačnosť voči tým, ktorých máme radi. Ale odkiaľ pochádza tento sviatok a aké sú vhodné darčeky na túto príležitosť?

História Valentína siaha až do Rímskej ríše, kde bol sviatok zasvätený svätému Valentínovi, patrónovi zamilovaných. Jedna z najznámejších legiend o svätom Valentínovi rozpráva o tom, ako pomohol milencom, keď cisár Claudius II. zakázal sobáše vojakom, pretože veril, že nezadaní muži sú lepší bojovníci. Svätý Valentín sa postavil proti tomuto zákazu a uzavrel tajné sobáše. Za svoje odvážne činy bol však popravený, a tak sa stal mučeníkom lásky.

Dnes sa Valentín oslavuje po celom svete ako deň, keď sa vyjadrujú city prostredníctvom darčekov a prejavov lásky. A čo by mohlo byť lepším darčekom ako niečo, čo urobí vašu drahú polovičku šťastnú a pritom ju pripomenie na vašu lásku?

Pre ženy existuje mnoho romantických darčekov, ktoré určite potešia. Manikúrna sada na úpravu prírodných nechtov je skvelým darčekom pre ženu, ktorá sa rada stará o svoju krásu. Súprava obsahuje hypoalergénne laky, čo znamená, že je vhodná aj pre citlivú pleť. Navyše je celá sada zabalená do krásnej zamatovo hebkej taštičky od dánskej značky JJDK, čo urobí z tohto darčeka naozajstný klenot.

 

 

Ďalším skvelým valentínskym darčekom sú talianske parfémy od značky Derbe. Tieto parfémy nielen krásne voňajú, ale tiež prinášajú štipku luxusu do každodenného života. Výber vôní je široký, takže si môžete vybrať tú, ktorá najlepšie vyjadrí vaše city.

 

Ak hľadáte niečo pre starostlivosť o telo, môžete siahnuť po úžasnej kozmetike z Anglicka. Táto kozmetika je známa svojimi nádhernými vôňami a kvalitnými ingredienciami. Vaša partnerka si tak môže dopriať relaxáciu a chvíle starostlivosti o svoje telo, čo je vždy vítaným darčekom.

kozmetika z Anglicka English soap

 

 

A aký darček k Valentínovi pre priateľa?

Aj pre nich existujú skvelé darčeky, ktoré ich potešia. Talianska kozmetika značky Derbe - Terre di Amerigo ponúka hypoalergénne produkty v starostlivosti o pokožku namáhanú holením, ktoré muži ocenia. Táto sada obsahuje všetko potrebné pre dokonalý rituál holenia, a navyše je zakončená veľmi príjemnou parfumovanou vodou, ktorá dodá mužovi sebavedomie a sviežosť po celý deň.

talianska kozmetika

 

 

Celkovo platí, že valentínsky darček je dôležité vybrať podľa osobného vkusu svojho partnera. Vždy je dobré pamätať na to, čo by im mohlo urobiť radosť, a pridať k valentínskemu darčeku malý odkaz, ktorý vyjadrí vaše city. Či už sa rozhodnete pre kozmetiku, parfémy alebo niečo úplne iné, verte, že vaša snaha bude ocenená a Valentín sa pre vás stane nezabudnuteľným sviatkom plným lásky a radosti.