Tipy na vianočné darčeky pre dievčatá

Žiara nechtovej kozmetiky!

Blíži sa vianočné obdobie as ním aj tá magická doba darčekov. Pokiaľ hľadáte dokonalý darček pre slečnu vo vašom okolí, nechtová kozmetika je vždy výbornou voľbou. V tomto článku vám predstavíme niekoľko skvelých vianočných darčekov spojených s nechtovou starostlivosťou, ktoré určite potešia každú mladú dámu.

Klasické laky na nechty Kinetics SolarGel

Keď ide o nechtovú kozmetiku, klasické laky na nechty sú vždy v kurze. Ponúkajú nekonečné možnosti na vyjadrenie kreativity a osobného štýlu. Sú rýchloschnúce s výdržou za 7-10 dní. Všetka aplikácia sa zaobíde bez UV/LED lampy. Laky majú hypoalergénne zloženie. Výber z viac ako 260 farebností! Odlakujete klasickým odlakovačom. Tu nájdete kompletný výber farieb.

lak na nechty

Výborným darčekom je Štartovacia sada starostlivosti o nechty Aneta Vignerová. V tejto sade nájdete úžasný spevňovač Nano Shark, farebné laky na nechty SolarGel, šetrný bezacetónový odlakovač, TOP coat, ľahký krém na ruky Kinetics, výživu na nechty a nechtovú kožičku, skrátka všetko, čo bude mladá slečna potrebovať k dokonale upraveným nechtom.

.

Tvárová BIO Kozmetika

Vek dvanásť rokov je ideálnym časom začať sa učiť o starostlivosti o pleť. BIO kozmetika je skvelou voľbou, pretože obsahuje prírodné ingrediencie, ktoré sú šetrné k pleti. Nezabudnite, že správna starostlivosť musí obsahovať čistiace mlieko, tonikum a hydratačný krém, aby malo dievča možnosť začať so starostlivosťou o svoju pleť. Tu si môžete prezrieť všetky rady BIO kozmetiky.

 

Hypoalergénne sprchové gély

Hypoalergénne sprchové gély sú skvelým darčekom pre dievčatá s citlivou pokožkou. Tieto produkty sú šetrné a nespôsobujú podráždenie. Vyberte vôňu, ktorá dievča osloví, a urobte z kúpania každodenný rituál. Značka English soap ponúka v rovnakej vôni sprchový gél, krém na ruky a tuhé mydlo. Široký výber vôní nájdete v tomto odkaze.

 

Prírodné mydlá

Tieto vegánske kúsky umenia sú nielen šetrné k prírode, ale taktiež ponúkajú krásu a starostlivosť, ktorú si každá žena zaslúži. Navyše, vďaka svojim krásnym obalom, sú ideálnym vianočným darčekom.

Jedným z hlavných dôvodov, prečo by ste mali zvážiť prírodné tuhé mydlo ako darček, je jeho ekologický charakter. Tieto mydlá sú vyrábané z prírodných surovín, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu. Neobsahujú tvrdé chemikálie a umelé látky, ktoré by mohli škodiť vašej pokožke alebo prírode. Namiesto toho obsahujú často výživné zložky, ako sú rastlinné oleje, byliny a éterické oleje, ktoré dávajú vašej pokožke potrebnú starostlivosť.

Ďalšou výhodou prírodného tuhého mydla je jeho vegánsky charakter. To znamená, že neobsahuje žiadne živočíšne produkty ani zložky, a je teda vhodné pre vegánov a vegetariánov. Navyše, vegánske výrobky sú často eticky vyrábané a nie sú testované na zvieratách, čo z nich robí oveľa etickejšie voľbu.

Prírodné tuhé mydlá sú zabalené v krásnych obaloch, ktoré dodávajú darčeku ďalšiu vrstvu luxusu. Mnoho z nich je ručne vyrábaných a zdobených rôznymi motívmi, ktoré môžu byť vianočné alebo zodpovedať vkusu obdarovaného dievčaťa. To znamená, že nielenže dostane užitočný produkt pre starostlivosť o svoju pokožku, ale aj niečo krásne, čo môže ozdobiť svoju kúpeľňu.

 

Kozmetické kabelky

Kozmetické kabelky sú praktickým a módnym darčekom. Mladá dáma v nich môže nosiť svoje obľúbené produkty na nechty, make-up alebo dokonca šperky. Vyberajte z rôznych designov a materiálov, aby kabelka ladila s jej štýlom. V našej ponuke nájdete širokú škálu kozmetických kabeliek značky JJDK, ktoré pochádzajú z Dánska a sú veľmi kvalitne spracované. Celú ponuku si môžete pozrieť tu.

 

Vianočné darčeky môžu byť výnimočné, keď zvážite záujmy a potreby obdarovaného dievčaťa. Nechtová kozmetika je skvelou voľbou pre dvanásťročné slečny, pretože umožňuje vyjadriť kreativitu a zároveň sa starať o svoju pokožku. Vyberte jeden alebo viac darčekov z tohto zoznamu a urobte niekoho šťastným v tento vianočný čas. Verte nám, že táto kozmetika bude obľúbeným darčekom pod vianočným stromčekom.