Fotogaléria z Dňa otvorených dverí 14.3.2024

Naše milé zákazníčky, Vaša účasť na našom tohtoročnom Dni otvorených dverí 14.3. 2024, organizovanom k ​​14. výročiu otvorenia nášho obchodu, bola dych vyrážajúca!

Naozaj moc Vám ďakujeme za hojnú účasť a tiež ochotu prísť k nám z veľkej diaľky zo všetkých kútov Českej i Slovenskej republiky! Stretnutie s Vami všetkými bolo veľmi príjemné a veríme, že sa spolu všetci stretneme aj v budúcom roku, kedy budeme oslavovať 15. výročie otvorenia nášho obchodu, opäť začiatkom marca :-))

 

Tu sa môžete pozrieť na všetky videá a fotografie - FOTOGALÉRIA

A na záver nám dovoľte, aby sme Vám poďakovali za veľmi milé spätné reakcie! Volali ste nám alebo písali, oprvadu veľmi nás to teší, že ste si v dnešnej uponáhľanej dobe našli čas a ozvali sa nám. Za Vás za všetkých zverejňujeme jeden z mailov, ktorý sme od Vás dostali:

Poďakovanie od pani Ivany

Dobrý deň,

rada by som Vám touto formou poďakovala za úplne luxusný prístup pre smrteľníka ako som ja. Zavítala som na deň otvorených dverí a bolo kúzelné. Nikdy som nezažila aby sa mi niekto takto perfektne venoval. Ďakujem pani ktorá presne vedela čo potrebujem a venovala mi maximálne úsilie. Ďalej by som rada poďakovala pani majiteľke Evičke - vy ste tak veľmi príjemný človek na pravom mieste a za rady taktiež z celého srdca ďakujem. Nakupujem iba u Vás a vzhľadom na to, že so mnou bola aj dcéra tak v tom budeme naďalej pokračovať spoločne.
Ešte raz ĎAKUJEM. Prajem krásny deň, Ivana