Veľkoobchodné ceny pre profesionálky

Milé profesionálky - nechtové dizajnérky, pedikérky, nakupujte u nás za veľkoobchodné ceny!

Sme presvedčení, že toto je správna cesta, ktorá je spravodlivá voči Vám, ktoré ste investovali nemalé financie do svojho vzdelávania, získanie ŽL a ďalších nákladov spojených s prevádzkovaním Vašej činnosti.

Každá profesionálka so živnostenským listom na odbor manikérka – pedikérka by mala profesionálnu nechtovú kozmetiku nakupovať za nižšie ceny, než ženy pre domáce využitie. Stačí sa teda zaregistrovať na našich stránkach ako veľkoobchodník a zaslať nám mailom či na WhatsApp kópiu živnostenského listu, ktorý súvisí s odborom manikúra – pedikúra (nevzťahuje sa na odbor kozmetička, kaderníčka či akákoľvek iná činnosť). Túto kópiu prosím zasielajte na náš mail info@bio-nehty.cz alebo na WhatsApp číslo 777075875 - Eva Plachá.

Profesionálky, ktoré ste už zaregistrované ako bežný zákazník, kontaktujte nás mailom alebo telefonicky a my Vám po preverení Vášho ŽL sami veľkoobchodnú registráciu nastavíme.

Po preverení Vášho ŽL v systéme ARES Vám na našom e-shope nastavíme registráciu veľkoobchodného partnera. Potom po prihlásení sa Vám budú pri jednotlivých produktoch hypoalergénnych značiek Bio-nails, Kinetics a ďalej značky EMI zobrazovať nižšie veľkoobchodné ceny.

Sleva 20%Navyše Vám ponúkame možnosť zasielania videopostupov a informácií o novinkách, ktoré celoročne pre Vás pripravujeme.

Pokiaľ by ste mali záujem, srdečne Vás pozývame do našej predajne v Zlíne, v ktorej Vám radi a ochotne predvedieme celý náš sortiment a necháme Vás na vlastných rukách vyskúšať produkty, o ktoré sa zaujímate. Vždy sa u nás stretnete s priateľskou rodinnou atmosférou a snahou Vám vyjsť v ústrety.

Pokiaľ Vám čokoľvek nebude jasné alebo sa na čokoľvek budete chcieť opýtať, určite Vám všetko radi zodpovieme písomne ​​prostredníctvom nášho mailu info@bio-nehty.cz alebo ešte lepšie telefónu 777075875 - Po - Pi 9 - 17 h.

Eva Plachá a tím BIO-nails

červené nehty