Veľkoobchodné ceny pre profesionálky

Milé profesionálky - manikérky a pedikérky, nakupujte u nás za veľkoobchodné ceny!

Profesionálna hypoalergénna nechtová kozmetika BIO NAILS a KINETICS je zárukou vysokej kvality a spokojnosti Vás aj Vašich klientiek.

Sme presvedčení, že toto je správna cesta, ktorá je spravodlivá voči Vám, ktoré ste investovali nemalé financie do svojho vzdelávania, získanie ŽL a ďalších nákladov spojených s prevádzkovaním Vašej činnosti v obore.

Každá profesionálka s živnostenským listom na odbor manikérka - pedikérka by mala profesionálnu nechtovú kozmetiku nakupovať za nižšie ceny.
Stačí sa teda zaregistrovať na našom českom webe www.bio-nails.cz alebo na slovenskom webe www.bio-nechty.sk ako veľkoobchodný odberateľ.
Pri registrácii prosíme o pozornosť, či sa naozaj registrujete ako veľkoobchodný odberateľ, nie ako koncový zákazník. 
Nezabudnite vyplniť dôležitý údaj Vaše IČO
Po zaregistrovaní nás kontaktujte  s žiadosťou o schválenie veľkoobchodného cenníka
info@bio-nehty.cz   
WhatsApp 
 +420777075875  
Profesionálky, ktoré ste už skôr zaregistrované ako bežný zákazník, kontaktujte nás mailom alebo telefonicky a my Vám po preverení Vášho ŽL v systéme ARES sami veľkoobchodnú registráciu nastavíme a schválime.
Po schválení veľkoobchodného cenníka, keď sa prihlásite pod Vaším heslom na našich weboch, tak u jednotlivých produktov hypoalergénnych značiek BIO NAILS a KINETICS sa Vám budú zobrazovať nižšie veľkoobchodné ceny. Zľavy sa pohybujú až do výšky mínus 30%.
Veľkoobchodná registrácia na našom webe sa nevzťahuje na odbory kozmetička, kaderníčka či akékoľvek iné činnosti. Je určená iba pre manikérky a pedikérky. Ďakujeme za pochopenie.
  

Sleva 20%

Celoročne Vás čakajú tiež rôzne akcie typu 2+1 zdarma, cenovo zvýhodnené KITY, novinky a video ukážky, ktoré pre Vás natáčame! Každoročný Deň otvorených dverí vždy v marcovom termíne na našej predajni v Zlíne je celoročným vyvrcholením našej práce a oslavou vzájomnej spolupráce s Vami.
 
 
Srdečne Vás pozývame do našej predajne v Zlíne, v ktorej Vám radi a ochotne predvedieme celý náš sortiment a necháme Vás na vlastných rukách vyskúšať produkty, o ktoré sa zaujímate. Vždy sa u nás stretnete s priateľskou rodinnou atmosférou a snahou Vám vyjsť v ústrety. Využite naše poradenstvo aj individuálne školenie.
 
Ak Vám niečo nebude jasné alebo sa na čokoľvek budete chcieť spýtať, určite Vám všetko radi zodpovieme:
info@bio-nehty.cz , on line chat,  +420777075875 
Otváracia doba našej predajne Zlín Po - Pia 9.30 - 17 h, So 9 - 12.30 h
 
Máte záujem o katalógy značiek BIO NAILS alebo KINETICS? Radi Vám ich zašleme. 
 
Chcete sa registrovať v našej MAPE PROFESIONÁLOK? Radi Vás v nej uvedieme.
 
Staňte sa súčasťou našej BIO NAILS rodiny a sledujte naše sociálne siete, označujte nás a pochváľte sa Vašou prácou.
 
 
SLEDUJTE NÁS
facebook-logo-web instagram-logo-web youtube-logo-web tiktok-logo-web
 
 
Eva Klug Plachá + Ivan Klug a tím BIO NAILS