Alergia na UV gél a Gél lak - rady a odporúčania

  • Mokvavé svrbivé biele pupienky okolo nechtov?
  • Mokvavá popraskaná koža okolo nechtov s poškodením až do živého mäsa?
  • Neznesiteľné svrbenie okolo nechtov, výrazne začervenané nechtové lôžko, celé prsty, niekedy až k lakťom?
  • Lúpajúca sa vysušená koža okolo nechtov?
  • Nemožnosť spánku kvôli tejto bolestivej reakcii na gélové alebo gél lakové produkty, pocit pnutia nechtov?
  • Okamžité zloženie gélového materiálu z nechtov a až potom úľava?
  • Zdĺhavá liečba nechtov aj kože, než sa opäť všetko vráti do pôvodného stavu?

Následné pokusy o liečenie podráždených nechtov i pokožky rúk, nízka informovanosť nielen na nete, v lekárňach, ale aj zo strany profesionálnych nechtárok, ktoré Vám niekedy nedokážu poradiť? Zúfalé zháňanie informácií o tom, či sa musíte vzdať gélových či gél lakových nechtov a dúfanie v to, že existuje NIEČO, čo by ste mohli mať na nechtoch a bez alergickej reakcie? 

Presne tak začína alergia na klasické „kyselinové“ gély alebo gél laky. Nemusí to nutne znamenať, že ste použili Vy alebo Vaša nechtárka nekvalitný materiál, ktorý nebol schválený na predaj v Európskej únii a nemá teda certifikáciu bezpečnosti (bezpečnostný list) pre použitie v kozmetickom priemysle na ľudské telo (napríklad túto certifikáciu nemusí mať nechtové produkty z ALI expressu a môžu byť skutočne veľmi rizikové)

Nepríjemná alergická reakcia na UV gél

 Aj pri použití značkovej nechtovej kozmetiky sa môže táto nepríjemná bolestivá reakcia dostaviť. Prečo tomu tak je? V nechtovej kozmetike sa predtým tieto problémy nevyskytovali, pretože alergia na ne bola v počiatkoch gélovej modeláže prakticky nulová. Málokto mal nejaký problém, o alergiách na gélové produkty sa v podstate ešte cca pred 11 rokmi vôbec nehovorilo. Teraz je ale situácia bohužiaľ iná. Aj tie ženy, ktoré napríklad 10 rokov nosili gélové nechty, ich zrazu mať nemôžu, hoci používali stále rovnaký materiál. Podobné problémy hlásia aj samotné profesionálky, teda nechtové dizajnérky, ktoré denne sú v kontakte s gélovými produktmi. Skrátka doba alergií na gély a gél laky je tu a alergií stále pribúda. Ako pokračovať ďalej bez toho, aby sme sa chceli vzdať krásne upravených gélových alebo gél lakových nechtov so skvelou výdržou a možnosťou perfektného spevnenia prírodných nechtov? Našťastie máme riešenie pre všetky ženy, ktoré táto alergická reakcia na gélové či gél lakové nechty postihla. Lebo svetoví výrobcovia nechtovej kozmetiky so neustálym vyvíjaním nových, šetrnejších, tzv. bezkyselinových produktov, dostali na takú úroveň s vytesnením všetkých nešetrných, škodlivých a toxických látok, že dnes môžeme našťastie našim zákazníčkam ponúknuť všetko, na čo boli zvyknuté,s vysokou pravdepodobnosťou, že sa alergická reakcia nedostaví. Hypoalergénne gélové produkty sú teda v rámci možností natoľko šetrné k prírodnému nechtu, že sa alergická reakcia v prevažnej väčšine prípadov nedostaví. Výrobcovia tejto nechtovej kozmetiky teda dokázali skĺbiť zloženie aj funkčnosť jednotlivých produktov tak, že citlivé ženy môžu vďaka nim mať svoje nechty spevnené a upravené bez toho, aby to však bolo na úkor výdrže a pevnosti, ktorú od gélových produktov očakávajú. Navyše, pokiaľ sa tehotná či dojčiaca žena rozhodne pre gélovú modeláž alebo gél lakové nechty, sú tieto hypoalergénne bezkyselinové produkty pre ňu oveľa vhodnejšie, šetrnejšie.
Na tieto BIO nechtové produkty sme sa teda zamerali a špecializujeme sa našou ponukou už niekoľko rokov práve na ne. Denne radíme telefonicky aj písomne ​​všetkým ženám, ktoré našu pomoc hľadajú, pretože sa nechcú vzdať krásne upravených nechtov, na ktoré boli zvyknuté. Preto aj Vy, pokiaľ si neviete rady a chcete skúsiť hypoalergénne produkty, obráťte sa na nás s Vašimi otázkami a problémami.
info@bio-nehty.cz
Eva 777 075 875

Koniec alergie na UV gél a Gél lak

Za hypoalergénne sú považované všetky tie gélové produkty, ktoré obsahujú výrazne znížený obsah tzv. kyselín alebo, ešte lepšie, ich vôbec neobsahujú. Za najviac alergizujúcu kyselinovú zložku je považovaná HEMA, ktorá robí citlivej pokožke najviac alergických reakcií. V našej ponuke nájdete množstvo hypoalergénnych gélových a gél lakových produktov, a to ako s výrazne zníženým obsahom HEMY, tak aj úplne bez HEMY. Stačí si teda iba vybrať z ponuky značiek Bio-nails, Kinetics a Truscada.

Vo chvíli, keď sa rozhodnete pre hypoalergénne produkty z našej ponuky, treba veľmi starostlivo dodržať naše rady a odporúčania.
Pokiaľ by ste aj naďalej chceli pokračovať v gélovej modeláži, gél lakovom systéme, či jednoduchom laku do lampy BB laku, je potrebné "od A až do Z" pracovať iba s bezkyselinovými, teda hypoalergénnymi gélmi alebo gél lakmi. Hypoalergénny musí byť tiež priľnavač gélu (primer alebo bonder), gél podkladový, modelovací alebo jednofázový tzv. 2v1, farebný aj ukončovací. Všetky gély ponúkame väčšinou v malých 5 ml baleniach na skúšku, pokiaľ Vám gél bude vyhovovať, určite potom nabudúce zvoľte väčšie, cenovo výhodnejšie balenie.
Čistič nechtov (Cleaner) je ideálny zvoliť bez parfumácií, najlepšie s vysokým obsahom izopropylalkoholu. Zároveň je potrebné mať aj úplne nový štetec, ktorý nikdy nebol namočený v klasickom kyselinovom géle, ďalej treba mať aj nový oprašujúci štetec či kefku a tiež je potrebné mať úplne nové pilníky, v ktorých nie je prach z predošlých kyselinových gélov. Zároveň je taktiež nutné vždy riadne zdezinfikovať uv/ľad lampu, v ktorej by mohol byť prach z predošlých kyselinových gélov. Je nutné celkovo dodržiavať zvýšenú pozornosť ohľadom čistoty pri gélovej modeláži, na záver práce je vždy potrebné riadne zdesinfikovať lampu aj prostredie stola od prachu. Na výživu kožičky je potrebné použiť bio olejček alebo bio krém na ruky, bez obsahu parabénov a sulfátov.

Pokiaľ sa u Vás alergia prejavila, nikdy už nesmiete svoje klasické "kyselinové" produkty použiť, alergia sa vždy ihneď prejaví. Sú pre Vás už skrátka navždy zakázané a ideálne bude, ak ich darujete kamarátke či predáte na nete. Niektoré zákazníčky si myslia, že stačí použiť hypoalergénny produkt iba ako podklad na prírodný necht a ostatné produkty, ako napríklad farbu alebo ukončovací gél, že môžu použiť zo svojich pôvodných zásob. Nie! Nikdy už v žiadnej vrstve nesmiete použiť žiadny pôvodný klasický „kyselinový“ produkt. Alergia sa ihneď prejaví znova. Tak pozor na to, verte ma prosím, že to takto je ..... Mnohokrát som toto so zákazníčkami riešila, keď im bolo napríklad ľúto zakúpených farebných gélov alebo gél lakov. Tá ďalšia alergia za to potom naozaj nestojí...

Ďalšia z nepríjemných možností, ktorá sa však našťastie tak často nevyskytuje, je alergia na samotné žiarenie UV/LED lampy. V tomto prípade potom už nie je žiadne iné riešenie, než sa navždy rozlúčiť s gélovými či gél lakovými produktmi a zamerať sa na veľmi kvalitné klasické laky na nechty, spevňovače a výživy, ktoré sú v hypoalergénnej kvalite, napríklad všetky produkty značky Kinetics, ktoré sú v našej ponuke.

Krásne nechty bez alergie

Na záver treba povedať, že niekedy ani hypoalergénne gélové produkty nezaručia, že sa alergia nedostaví. Každé ľudské telo je skrátka originál a alergie sa bohužiaľ prejavujú v mnohých rozdielnych podobách. V takej chvíli je ideálne navštíviť lekára – alergológa, ktorý by mal dokázať stanoviť, na ktoré zložky alebo zložku presne ste alergická. Pri podrobnom prieskume zloženia jednotlivých hypoalergénnych produktov väčšinou dokážeme nájsť taký, ktorý konkrétnu zložku neobsahuje.
Všetky moje zákazníčky, ktoré so mnou komunikujú, či už telefonicky alebo písomne, vždy prosím, aby sa ma po použití našich hypoalergénnych produktov ozvali a dali ma vedieť, ako to s alergiou dopadlo. Verte, že to urobí prevažná väčšina z nich, že sa ma naozaj veľmi často ozývajú a väčšinou sa spoločne radujeme :-)) Samozrejme sa ale aj občas stane, že aj po dodržaní všetkých rád sa bohužiaľ alergia aj tak dostaví. Verte, že tieto chvíle nemám rada a vždy ma to veľmi mrzí. Pomôcť sa odo mňa ale nakoniec dostane každej žene. Aj keď je niekedy potrebné sa s gélovými produktmi rozlúčiť, stále máme čo ponúknuť aj formou klasických lakov, ktoré vytvárajú dokonalý efekt gélového nechtu.
Krásne nechty skrátka môže mať každá z Vás, len treba vedieť, ako na to :-))
Pokiaľ dodržíte všetko, čo som odporučila, tak sa s vysokou pravdepodobnosťou alergia neprejaví. Podľa mojich súkromných štatistík existuje len cca 6% žien, ktoré nemôžu mať ani hypoalergénne gélové produkty. Ako už bolo povedané, bohužiaľ, vždy sa môže nájsť jedinec, ktorý bude alergický aj na tieto oveľa šetrnejšie produkty.
Prajem Vám, aby ste medzi ne nepatrili a aby Vám naše kvalitné produkty prinášali len radosť z krásnych nechtov.
Vaša Eva


Skutočný príbeh o alergii našej zákazníčky Kataríny

Dobry den,
ako kazda zena, aj ja som chcela mat pekne nechty. Dostavila sa vsak u mna alergicka reakcia, zacali ma najprv svrbiet lozka nechtov,vytvorili sa mi drobne pluzgieriky, postupne sa to presuvalo na cele prsty, az po lakte, vsetko ma svrbelo, flaky a skvrny som mala aj na krku a v oblasti dekoltu. Pod nechtami sa mi na bruskach spravili hnisave pluzgiere, koza mi praskla, az do krvi, mokvalo mi to. Samozrejme som si hned odlakovala nechty a skoro mesiac trvalo, kym sa mi zregenerovali ruky a vsetkych skodlivych latok sa organizmus zbavil. Samozrejme som nechcela zostat bez peknych nechtov, tak som sa na roznych forach docitala, ze su aj hypoalergenne laky. Nevahala som a objednala som si od vas celu sadu (no hema). Priblizne po mesiaci od alergickej reakcie som nabrala odvahu a s malou dusickou a ocakavanim, som si spravila nechty s vasimi vyrobkami. Su sice este kratke, lebo boli ako papier a neustale som si ich strihala. Velmi sa vsak tesim, ze mam nechty opat spravene a najdolezitejsie pre mna je, ze alergia sa opat neobjavila. :-)  Este si doobjednam nejake farebne laky, lebo na zaciatok som si iba tri objednala. :-)  Urcite odporucam tieto vyrobky, ine uz pouzivat ani nebudem. 
 
Pripajam fotky s alergickou reakciou a po pouziti bio kozmetiky

 


Profesionálky - viete, že
nekvalitné, priamo nebezpečné materiály pôsobia na organizmus nielen klientky, ale aj nechtové dizajnérky, ktoré sa dlhodobo zanášajú ťažkými kovmi a nebezpečnými zlúčeninami. Tieto sa dlhodobo usadzujú v tkanivách a kostiach. Spôsobujú nielen alergie, ale aj závažné choroby, ako sú rakovina alebo respiračné ochorenia.
Nečakajte, kým sa alergia prejaví u niektorej z Vašich klientiek alebo priamo u Vás. Pracujte rovno so šetrnými hypoalergénnymi produktmi, ktoré majú certifikáciu a predchádzajte tak zbytočným zdravotným komplikáciám
Naša ponuka sa sústreďuje hlavne na KVALITU A ZDRAVIE Vás aj Vašich klientov.
Pokiaľ aj Vy svoju prácu milujete a chcete ju robiť dlhodobo, zvážte, s akými produktmi budete vo Vašom salóne pracovať
Nezabúdajte prosím, že aplikáciou neschválených produktov na predaj v rámci Európskej únie preberáte zodpovednosť za zdravie Vašich klientiek.


Ukážka alergie našej zákazníčky na klasický gél lakový systém a potom po použití šetrného gél lakového systému Bio-nails no hema

 alergie nechtov


1. Čo všetko budete potrebovať na hypoalergénnu GELOVÚ MODELÁŽ NO HEMA značky BIO-NAILS od A po Z

Výdrž 3 týždne aj viac
Odstránenie pilovaním či brúskou

pilník ROSE penový 100/180
pilník ROSE penový 180/240
pilník ROSE polmesiac 100/100
pilník ROSE polmesiac 150/180
pilník ROSE zúžený 100/180
zatlačovač kožičky kovový
zrezávač kožičky
odstraňovač kožičky
oprašovacia kefka guľatá
štetec na odstránenie prachu
nail prep odmastenie
ultra bond priľnavač bezkyselinový
podkladový gél HIPPO
podkladový silný gél s vitamínmi
BB gél fiber
nechtová forma papierová na predĺženie nechtu
farebný gél CHARM
cleaner na stieranie výpotku
buničinové štvorčeky
top gél KITTEN lesk výpotkový
top gél Quick finish lesk bezvýpotkový
lavosept dezinfekcia na koži
lavosept dezinfekcia na nástroje a plochy
štetec na gél prírodný
olejček na kožičku mandle
krém na ruky a telo FRANGIPANI
uv/ľad lampa na vytvrdenie gélu
brúska na úpravu nechtov a odstránenie gélu
fréza volfrámová na odstránenie gélu
fréza diamantová na úpravu nechtu a kožičky

 

 

 


2. Čo všetko budete potrebovať na hypoalergénnu GÉLOVÚ MODELÁŽ od značky TRUSCADA od A až do Z

Výdrž 3 týždne aj viac
Odstránenie pilovaním či brúskou

pilník penový polmesiac 180/220
pilník penový polmesiac 100/180
pilník zebra polmesiac 100/100
pilník zebra polmesiac 180/240
zatlačovač kožičky kovový
zrezávač kožičky
zmäkčovač kožičky aloe vera
oprašovacia kefka guľatá
štetec na odstránenie prachu
fungian odmastenie dezinfekcia
priľnavač gélu bezkyselinový
podkladový gél
BB gél peach
nechtová forma papierová na predĺženie nechtu
farebný gél
cleaner na stieranie výpotku
buničinové štvorčeky
top gél priehľadný
top gél efektový Cover pink
lavosept dezinfekcia na koži
lavosept dezinfekcia na nástroje a plochy
štetec na gél prírodný
olejček na kožičku mandle
krém na ruky a telo FRANGIPANI
uv/ľad lampa na vytvrdenie gélu
brúska na úpravu nechtov a odstránenie gélu
fréza volfrámová na odstránenie gélu
fréza diamantová na úpravu nechtu a kožičky 


3. Čo všetko budete potrebovať na najšetrnejšie hypoalergénne GEL LAK NO HEMA značky BIO-NAILS od A až do Z

Výdrž až 3 týždne
Odstránenie zabaľovacou technikou, pilovaním či brúskou

cenovo zvýhodnená sada NO HEMA

sada no hema

pilník ROSE penový polmesiac 180/240
pilník ROSE rovný 180/240
pilník ROSE rovný 150/180
nástroj zatlačovač kožičky kovový
zmäkčovač nechtovej kožičky pomaranč
nástroj zrezávač kožičky
kefka na oprašovanie
dezinfekcia odmastenia
priľnavač gélu bez kyselín
cleaner na stieranie výpotku
buničina štvorčeky
gél lak base podkladový NO HEMA
grafén gél lak podkladový NO HEMA
gél lak farebný BIO-nails NO HEMA
gél lak farebný PARTY BIO-nails NO HEMA
gél lak top vrchný NO HEMA
gél lak top vrchný BIO-nails NO HEMA
remover odstraňovač gél laku
olejček na kožičku MANGO
dezinfekcia na koži lavosept
dezinfekcia na nástroje a plochy lavosept
UV/LED lampa 48W na vytvrdenie gél laku
brúska na úpravu nechtov a odstránenie gél laku
fréza volfrámová na odstránenie gélu
fréza diamantová na úpravu nechtu a kožičky


4. Čo všetko budete potrebovať na najšetrnejšie hypoalergénne CERAMIC GEL LAK NO HEMA 2v1 - značky KINETICS od A po Z

Tomuto novému jednoduchému systému sa tiež hovorí nude manikúra alebo nahá manikúra
Výdrž až 3 týždne
Odstránenie zabaľovacou technikou, pilovaním či brúskou

Cenovo zvýhodnená sada gél lak NO HEMA 2v1

hypoalergenná sada

 Samostatné produkty
pilník profesionálny TURTLE 180/180
pilník profesionálny YELLOW ALIGATOR 180/180
zatlačovač kožičky kovový
odstraňovač kožičky AHA
zrezávač kožičky wirmet
dezinfekcia odmastenia dehydrátor
priľnavač gélu bez kyselín
cleaner na stieranie výpotku Di-Tac
buničina štvorčeky
podkladový farebný gél lak NUDE manukúra
profesionálny odstraňovač gél laku RED LIZARD
olejček na hydratáciu kožičky pomaranč
dezinfekcia na koži lavosept
dezinfekcia na nástroje a plochy lavosept
UV/LED lampa na vytvrdenie gél laku
brúska na úpravu nechtu a odstránenie kožičky
fréza volfrámová na odstránenie gél laku
fréza diamantová na úpravu nechtu a kožičky
čistič brúsok a frézok

 


5. Čo všetko budete potrebovať na hypoalergénny GEL LAK HEMA FREE - značky KINETICS 
od A až do Z


Výdrž až 3 týždne
Odstránenie zabaľovacou technikou, pilovaním či brúskou


pilník PENGUIN penový 240/240
pilník TURTLE 180/180
pilník ZEBRA 120/180
zatlačovač kožičky kovový
odstraňovač kožičky AHA
zrezávač kožičky
oprašovacia kefka guľatá
dehydrátor - odmastenie
primer priľnavač bez kyselín
cleaner Di-Tac na stieranie výpotku
buničinové štvorčeky
gél lak podkladový Rubber base gél lak priehľadný NO HEMA
gél lak podkladový keramický gél lak 2v1 (nahá manikúra)
gél lak farebný Shield NO HEMA
gél lak ukončovací NO HEMA výpotkový
odstraňovač gél laku RED LIZARD remover
olejček na kožičku pomaranč
lavosept dezinfekcia na koži
lavosept dezinfekcia na nástroje a plochy
krém na ruky luxusný s obsahom kyseliny hylaurónovej
krém na ruky a telo FRANGIPANI
uv/ľad lampa BIO-nails na vytvrdenie gél laku
brúska na úpravu nechtov a odstránenie gél laku
fréza volfrámová na odstránenie gél laku
fréza diamantová na úpravu nechtu a kožičky


 

6. Čo všetko budete potrebovať na hypoalergénne GEL LAK - značky TRUSCADA od A až do Z

Výdrž až 3 týždne
Odstránenie zabaľovacou technikou, pilovaním či brúskou

pilník penový polmesiac 180/220
pilník zebra polmesiac 180/240
pilník zebra polmesiac 100/180
nástroj zatlačovač kožičky
zmäkčovač kožičky aloe vera
zrezávač kožičky
kefka na nechty guľatá
fungian odmastenie dezinfekcia
priľnavač gélu bezkyselinový
cleaner na stieranie výpotku
buničnové štvorčeky
gél lak podkladový priehľadný
gél lak farebný
gél lak ukončovací
odstraňovač gél laku
olejček na nechtovú kožičku
lavosept dezinfekcia na koži
lavosept dezinfekcia na nástroje a plochy
krém na ruky luxusný s obsahom kyseliny hylaurónovej
krém na ruky a telo FRANGIPANI
uv/ľad lampa BIO-nails na vytvrdenie gél laku
brúska na úpravu nechtov a odstránenie gél laku
fréza volfrámová na odstránenie gél laku
fréza diamantová na úpravu nechtu a kožičky

Zaujímavé informácie o značke Truscada
Značka TRUSCADA - hypoalergénne produkty v celom sortimente - s certifikáciou ISO
Viete, že značka Truscada prináša od roku 2009 na trh produkty najvyššej kvality, vyrábané z tých najlepších materiálov?
Výrobky vyvíja vysoko špecializované laboratóriá, ktoré sú prísne kontrolované smernicami Európskeho kozmetického priemyslu.
Prečo sú dôležité ISO certifikáty?
- zabezpečujú medzinárodnú kontrolu nad výrobou
- zaručujú len schválené materiály najvyššej kvality
- z dlhodobého hľadiska zaručujú bezpečnosť, chránia Vás aj Vašich klientov
- garantujú, že výrobky neobsahujú žiadne nebezpečné látky
- kontrolujú proces výroby od vstupných ingrediencií až po finálny výrobok

Ako prebieha proces kontroly pred udelením ISO certifikátu, ktorý je nutné obhajovať a obnovovať každý rok?
Chemickí špecialisti kontrolujú výrobný proces od začiatku výroby až po finálny úkon. Kontroluje sa zloženie výrobku, kvalita pigmentov, bezpečnosť materiálov, čistota prostredia či procesy v spoločnosti. Až na základe splnenia všetkých kvalitatívnych aj bezpečnostných podmienok je udelený certifikát ISO, ktorý je platný po dobu jedného roka. Potom je potrebné znovu tento certifikát obnovovať. Značka Truscada každoročne tento certifikát úspešne obhajuje.


 Ukážka alergie našej zákazníčky na klasické gélové produkty

alergia na gél


Hypoalergénny lak SOLARGEL s gélovým efektom bez UV/LED lampy

Pokiaľ by ste nakoniec vďaka alergii nemohli mať vôbec žiadne gélové alebo gél lakové produkty, tak pre Vás máme naozaj luxusné riešenie vo forme klasických hypoalergénnych lakov na nechty, ktoré sú skutočne 100% zárukou pre všetky ženy alergičky, vrátane tehotných a dojčiacich žien. Laky sa volajú Solargel, od značky Kinetics, neobsahujú žiadne škodlivé ani nešetrné látky, vytvárajú dokonalý efekt gélového nechtu, sú rýchloschnúce a ich výdrž je cca 7 dní, u niekoho aj dlhšie. Odlakujete ich akýmkoľvek klasickým odlakovačom, či už s obsahom acetónu alebo bez. Aplikácia je veľmi jednoduchá, po dokonalom odmastení nechtov nanesiete 1 vrstvu podkladového laku, potom 2 vrstvy farebného laku Solargel a na záver jednu vrstvu priehľadného Solargelu TOP, ktorý vytvorí prekrásny gélový efekt. V ponuke je tiež veľký výber spevňujúcich a výživných lakov, séra, výživy, riedič laku aj urýchľovač schnutia laku. Skrátka dokonalý systém pre prírodné nechty ako pre profesionálky, tak aj domáce využitie.

7. Čo všetko budete potrebovať na aplikáciu hypoalergénneho LAKU NA NECHTY SOLARGEL od značky KINETICS od A až do Z

Výdrž 7 dní
Odstránenie odlakovačom

pilník PENGUIN penový 240/240
pilník TURTLE 180/180
pilník ZEBRA 120/180
odstraňovač kožičky AHA
zrezávač kožičky
zatlačovač kožičky kovový
pomarančové drievko
nail prep odmastenie
podkladový lak TOUCH ME
výživa a spevnenie nechtu GREEN SHARK
spevnenie nechtu ROSE GOLD
spevnenie nechtu WHITE GOLD
ošetrenie nechtu NANO RHINO
ošetrenie nechtu NANO SEAL
lak farebný SOLARGEL
lak vrchný lesk SOLARGEL

výživa nechtu a kožičky GOLD ELIXIR
regenerácia a ošetrenie nechtu, kožičky a koreňa nechtu GRAPESEED
odlakovač s acetónom BLACK LIZARD
odlakovač bez acetónu GREEN LIZARD
riedič laku THIN POLISH
rýchly sušič laku KWIK DRY
lavosept dezinfekcia na koži
lavosept dezinfekcia na nástroje a plochy

Text našej zákazníčky Aleny Mičekovej, ktorý zverejnila na svojom instagramovom profile Ali

Ahojte, vitajte, citte sa tu dobre, rada poradim, pomozem na zaklade mojich skusenosti s alergiou. Pracovala som s roznymi znackami cca 5 rokov ked to prislo, len tak, z cista jasna, najskor jemne brnenie v prstoch, preslo to. Pri dalsej aplikacii nebolo nic len jemne zacervenanie a pri tretej to uz bolo osudove. Opuchli mi prsty vsetky postupne, na niektorych som mala akoby pluzgiere ale take jemne takmer vobec neviditelne, brnelo mi v prstoch a pri stisku som citila ze su uplne opuchnute. Nechty na ktorych som si vtedy nechala tak zalezat som musela dat dole ale nepomohlo to, alergia trvala dlho kym sa to cele zahojilo. Bolo to neprijemne, bolestive, skarede, hanbila som si v obchode aj vziat s nimi aj drobne. Doslova ze auu. No pomohl cas, nechty sa dali dokopy. Cca 10 tyzdnov som preckala mozno viac. Nedalo mi to. Skusila som to opat vsetko som zvalila na cleanser kupila novy a skusila to najskor len na malicek potom celu ruku, potom druhu, snazila som samu seba presvedcit ze je to ok, lebo ved po materskej som sa planovala venovat nechtom, nechcela som sa svojho sna vzdat… ale nedalo sa to po tretej modelazi bola alergicka reakcia spat. Uz nie taka silna ale vratila sa, nemohla som to dalej ignorovat. Takze som zacala hladat. Dodnes vdacim uzasnemu obchodiku @bionehty za ich podporu a pomoc. Nakupila som si teda kinetics solargel, klasicky lak na nechty ovsem so super kvalitou a vydrzou. Avsak ani to mi nestacilo. Stale ma lakala praca s gel lakom pretoze to je presne to s cim sa da pohrat aby necht vyzeral dokonalo. Moj sen sa stal skutocnostou a po absolvovani kurzu sa pomaly ale isto pustam do toho. Ak si alergicka alebo mamicka alebo dojciaca mamina alebo ti nie je lahostajne akym materialom mas osetrene nechty napis mi nieco vymyslime. Zatial hladam len modelky ktore neskor budu klientky ak budu spokojne a ja tiez ❤️ Pracovat budem len s hypoalergennymi produktami bez obsahu velmi, dovolim si povedat, skodlivej zlozky HEMA. Verim ze si k sebe najdeme cestu,
Vasa Ali
na foto su moje ruky asi piaty den alergie, ked to vidim este teraz ma to boli

bolestivá alergia nechtov