HEMA free - nová éra gél lakov od Kinetics

hema-free-1

Vyskúšajte nový rad gél lakov - HEMA free!

Spoločnosť Kinetics vždy premýšľala o tom, ako zabezpečiť, aby výrobky, ktoré vyrábajú, boli kvalitnejšie, ľahšie použiteľné a zdravotne

bezpečnejšie pre všetky zákazníčky. Zistite všetko, čo potrebujete vedieť o monomére HEMA a prečo predstavujeme nový rad gél lakov HEMA free.

hemafree

ČO JE HEMA A PREČO BOLA DOPOSUDE V GÉL LAKU?

 
Gél lak obsahuje monoméry a jedným z najpoužívanejších monomérov je HEMA.
 
HEMA sa používa takmer vo všetkých gél lakoch na svete a je to tak od samého začiatku priemyslu gél lakov, pretože HEMA pomáha zlepšovať priľnavosť a viskozitu gél laku. Doteraz bol tiež vo všetkých produktoch značky Kinetics - gél lakoch Shield, ale teraz sa všetko mení!
 
 
hemafree

AKÚ ŠKODU MÔŽE HEMA SPÔSOBIŤ A AKO?

 
Pri použití bez riadnej starostlivosti a vystavení holej pokožke môže HEMA preniknúť do pokožky av niektorých prípadoch spôsobiť nežiaduce kožné reakcie ako svrbenie, pľuzgieriky, odlupovanie a začervenanie kože, skrátka alergickú reakciu.
 
HEMA má veľmi malú veľkosť molekúl a dobre sa rozpúšťa vo vode. Vďaka tomu má schopnosť preniknúť hlboko do pokožky. Bohužiaľ to nie je dobré pre kožu, pretože môže občas u citlivých jedincov spôsobiť zápalové alergické reakcie.
 
 
hemafree

PREČO V KINETICS VYROBILI NOVÚ RODU PRODUKTOV BEZ HEMY?

 
V laboratóriu výskumu a vývoja Kinetics neustále premýšľali o tom, ako zlepšiť bezpečnosť produktov bez toho, aby obetovali ich skvelú kvalitu. Preformulovali svoje výrobky tak, aby boli bez dráždivej zložky HEMA a výrazne tak znížili riziko podráždenia pokožky ako pre profesionálov, tak aj ich zákazníkov v oblasti profesionálnej nechtovej kozmetiky!
 
Vybrali oveľa bezpečnejšiu a drahšiu prísadu, HPMA, ktorá má väčšie molekuly a nerozpúšťa sa vo vode, takže nemôže tak ľahko preniknúť do pokožky. Nie je považovaná za dráždivú zložku. Všetkým ženám, ktoré doteraz trpeli alergiami na klasické gélové produkty, sa tak otvorila úplne nová cesta, kedy môžu bezpečne as radosťou si užívať krásne upravené gélové nechty bez nepríjemných alergických reakcií!
 
Veríme, že zdravotne bezpečnejšie antialergické gélové laky značky Kinetics bez dráždivej zložky HEMA sa stanú novým sprievodcom vo svete profesionálnej nechtovej kozmetiky! A to nielen pre všetkých profesionálov, ale aj ženy pre domáce využitie. Nečakajte, kým sa alergia prejaví! Pracujte rovno so skvelými hypoalergénnymi produktmi značky Kinetics a užívajte si túto luxusnú kvalitu. Vaše nechty si túto neskutočne príjemnú starostlivosť zaslúžia!
 
 
hemafree

PREČO SI MÁM VYBRAŤ PRODUKTY BEZ HEMY?

Produkty bez HEMA by ste si mali vybrať, ak chcete:
  • Prilákať zákazníkov so známou citlivosťou na klasické gélové laky alebo získať späť stratených zákazníkov

  • Prilákať zákazníkov, ktorí sa starajú o svoje zdravie a chcú minimalizovať akékoľvek zdravotné riziká, vrátane tehotných a dojčiacich žien

  • Buďte prvý, kto budete sledovať nadchádzajúce priemyselné štandardy v oblasti profesionálnej nechtovej kozmetiky

  • Vybudujte si imidž profesionálky, ako zodpovednej a starajúcej sa v podnikaní, kde pracujete s ľudským telom as tým spojeným zdravím svojim i Vašich klientiek

  • Nová rada HEMA free nie je stopercentnou zárukou bez alergie, ale má výrazne znížené riziká, takže stojí za to skúsiť získať späť svoju pôvodnú zákazníčku s alergiou alebo si skúsiť zaistiť úplne novú klientelu žien, ktoré majú alergie na klasické gélové produkty alebo tých, ktoré chcú pre svoje prírodné nechty len to najlepšie

 

shield-hema-free-1 shield-hema-free shield-hema-free-2

Otázky & Odpovede

JE NOVÁ PRODUKTOVÁ RADA HEMA FREE NEALERGICKÁ?

Nie to nie je. Zákazník môže byť citlivý aj na iné zložky gél laku. Základným pravidlom pre minimalizáciu akýchkoľvek alergických rizík je vyhýbať sa dotyku pokožky s výrobkom a riadne ho vytvrdzovať lampou dobrej kvality.

BUDÚ VŠETKY KINETICS GÉLY V KVALITE HEMA FREE?

Nakoniec áno, ale nie všetky naraz. Začneme gélovými produktmi podkladovými, vrchnými leskami, 8 odtieňmi farieb a potom, počas 1 roka, budú všetky produkty Shield bez HEMY. Na každej fľaštičke postupne nájdete označenie PRODUCT DOES NOT CONTAIN HEMA, teda produkt neobsahuje zložku HEMA.

BUDE KVALITA PRODUKTU BEZ HEMY ROZDIELNA?

Hlavným cieľom značky Kinetics bolo vytvoriť nielen produkty rovnakej kvality, ale išlo sa ešte ďalej... Všetky testy, ktorými porovnávali nové produkty s pôvodnými ukázali, že výsledky nových produktov boli hodnotené ešte lepšie ako pôvodné!!! Produkty bez zložky HEMA sa tak u značky Kinetics stávajú úplne bezkonkurenčnou cestou pre gélové nechty a trendy ďalšej generácie v odbore profesionálnej nechtovej kozmetiky. Výskum v tejto oblasti nikdy nekončí a značka Kinetics je zárukou stále vyššej a bezpečnejšej kvality pre Vaše nechty aj nechty Vašich klientiek.

BUDE HEMA SKORO ZAKÁZANÁ V GÉL LAKOVÝCH PRODUKTOCH?

Ešte to nie je rozhodnuté a nemôžeme zaručiť, že bude HEMA za pár rokov zakázaná. Je však zakázané používať ju v kozmetických prípravkoch, ktoré sa aplikujú na kožu. A je povolená iba v nechtových produktoch pre profesionálne, nie domáce použitie.