Fotogaléria Deň otvorených dverí s Kinetics 2023

Deň otvorených dverí s Kinetics bol vážne úžasný a veríme, že ste si ho užili rovnako ako my!


Srdečne ďakujeme Vám všetkým, ktorí ste sa zúčastnili tejto tradičnej akcie v našej predajni v Zlíne!

Vysoká účasť a úžasná atmosféra nás zaväzujú k tomu, aby sme Vás nesklamali ani na budúci rok.

Ďakujeme Vám všetkým zákazníčkam a zákazníkom, ktorí ste si urobili čas a prišli nás podporiť nielen príjemnou pohodovou atmosférou, ale aj nákupom našich skvelých hypoalergénnych produktov značky Kinetics, Bio-nails a Tuscada. Naša ponuka obsahuje nielen profesionálnu nechtovú kozmetiku, ale aj tvárovú, telovú a vlasovú kozmetiku, vhodnú pre alergikov.

Ako vždy náš potešilo, že ste k nám išli aj z veľkých diaľok - z Bánskej Bystrice, Žiliny, Bruntálu, Olomouca či Brna! Zároveň prišli miestni aj cezpoľní, vrátane dlhoročných zákazníčok z okolia. Nesmierne si vážime Vašu dôveru a veríme, že nami ponúkané produkty Vás budú spoľahlivo sprevádzať vo Vašom profesionálnom manikérskom aj pedikérskom živote. Rovnako tak sme tu aj pre Vás – ženy, ktoré tvoríte nechty pre svoje vlastné potešenie.

Našou snahou bolo, aby sme na našej predajni vytvorili priateľskú, pohodovú atmosféru, s luxusnými dobrôtkami od MM tortičky Hluk, domácimi koláčikmi zo Zádveríc a Proseccom z Kráľovej vily Zlín, ktoré náš deň príjemne naladili. Ale tiež sme sa snažili Vás čo najlepšie zoznámiť s našimi kvalitnými profesionálnymi hypoalergénnymi produktmi, ktoré inde nenájdete, navyše pre profesionálov za veľkoobchodné ceny! Akcia 2+1 zadarmo na gél laky Shield aj laky na nechty Solargel od značky Kinetics Vám prišla vhod a je fajn, že ste ju veľa využili.

A naša novinka žrebovania o 3 hodnotné ceny? Tá sa určite bude opakovať aj v ďalších rokoch! Gratulujeme všetkým trom výherkyniam, ktoré sú menované v našom videožrebovaní vo fotogalérii.

Teší nás Vaše pozitívne hodnotenie tejto príjemnej neformálnej spoločenskej akcie a budeme sa na Vás tešiť zase niekedy nabudúce!

A teraz sa prosím spolu s nami potešte fotkami a videami - nájdite tam aj seba, ak ste u nás v tento deň boli ) Ešte raz veľké vďaka Vám všetkým za účasť.

Eva a Ivan + tím Bio-nails Kamilka, Nikolka, Esterka, Viki a skvelá nechtová dizajnérka Mária Hubočanová

FOTOGALÉRIA

IMG_20230316_180339