Zimná kolekcia SPY ME značky Kinetics + inšpirácia

Radi by sme vám predstavili novú kolekciu zimných farieb značky Kinetics. Týchto úžasných 8 farebných odtieňov nájdete v rade:

  • hypoalergénnych lakov SolarGel, ktorý využíva prvky gélového laku na dosiahnutie dokonalého lesku a dáva mu gélový vzhľad bez UV/LED lampy s výdržou 7-10 dní
  • hypoalergénnych gél lakov SHIELD, ktoré vytrdíte v UV/LED lampe s výdržou až 3 týždne

 Kinetics spy me

 

Trendy zimné farby lakov SolaGel a gél lakov SHIELD inšpirovaných životom a túžbou


#557 SAND STORM

Pieskovo béžová
Upokojujúca béžová stelesňuje individualitu. Tento odtieň odráža časti tepla hnedej a sviežosť a chlad bielej. Je to silné a pozoruhodné zároveň, ako piesočná búrka v púšti. 

hypoalergénny lak Kinetics

SolarGel Kinetics

 


#558 GOLD FINGER

Odvážna zlatá.
Tento fascinujúci tón odhaľuje pocit z okamihov, keď sa dotknete niečoho, čo sa okamžite zmení na zlato, ako by ste predbehli čas a miesto. Je to odvážny odtieň s pridaným zlatým leskom, ktorý inšpiruje glam flashbackmi.

 Gél lak SHIELD

zimné farby Kinetics

 


 #559 TIME TO BOND

Šedá so zlatým prachom.
Tento takmer neutrálny odtieň implementuje očarujúce predstavy odrazeného zlatého prachu. Šedá farba vás udrží v bezpečí, ale pridané zlaté trblietky vám umožnia oslavovať svoj život každý deň. Udržujte to elegantné a noblesné.

zimná farba 2022

zlatý prach na nechtoch


#560 SKYFALL 

Prašné nebo.
Ľahko svetlo modrá, je to ako zimná obloha s matným, tmavším modrým prachom, ktorý prepadá a dodáva tomuto pokojnému a hravému odtieňu špecifické pocity. Jemný dotyk púdrového neba inšpiruje a osvieži vašu zimnú manikúru pre dobrodružné stretnutia.

 zimná manikúra

hypoalergénny gél lak


#561 SUIT UP

Tmavomodrá.
Tento elegantný a vyzretý odtieň je ideálny pre príležitosti, ktoré vyžadujú šikovný, ležérny štýl. Farba, ktorá predstavuje znalosti, silu, integritu a vážnosť, vás postaví na miesto pre večerné dobrodružstvo. Táto tmavo modrá bude základným odtieňom pre klasické okamihy.

nechty bez alergií

elegantné nechty


 #562 DARK BOUNDARIES

Tmavo fialová.
Temné hranice prekročili hranicu medzi elegantný šik a tajomným neznámom, ktoré vás zavedie do iného sveta zážitkov. Tento tmavo fialový odtieň je zmiešaný s iskrivým prachom, aby vyjadril slávnosti sezóny.

lak s gélovým efektom

hypoalergénny gél lak


 #563 SPY ME

Fialová glazúra.
Tento tmavo fialový zázrak je odtieňom znásobujúcim niekoľko zázrakov, medzi ktoré patrí ružový prach, fialový základ, modré tóny a zlatý slávnostný nádych. Tajomná farba ovplyvní každú náladu na špionážnej úrovni, ktorá môže poznať tie najtemnejšie tajomstvá a umožní čokoľvek.

hypoalergénny lak SolarGel

farba zimy 2022


#564 POISON KISS

Jedovatá ružová
Tento nasýtený neónovo ružový odtieň je inšpirovaný tým, ako módna prehliadka Valentino AW 2022 odfúkla a úplne infikovala kozmetický priemysel týmto úžasným a intenzívnym odtieňom ružovej. Jeho odvážne a veľkolepé pohyby zhŕňajú kolekciu a dodávajú pikantnú chuť, ktorú si zapamätáte.

lak bez UV/LED lampy

inšpirácia Valentino AW 2022