Deň otvorených dverí BIO NAILS 14. 3. 2024

Milé ženy - profesionálky manikérky, nechtové dizajnérky, pedikérky a samozrejme aj Vy všetky ostatné, naše milé zákazníčky, ktoré máte rady luxusne upravené nechty bez kompromisov a pochybností!
Prijmite srdečné pozvanie do našej predajne BIO-NAILS v Zlíne na tradičný jarný DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ
Vo ŠTVRTOK 14. 3. 2024 po celý deň od 9 do 17 hodín

VSTUP ZADARMO

20% zľava na celý sortiment BIO NAILS, KINETICS a TRUSCADA (zľava platí iba pre maloobchodný predaj, pretože naše zaregistrované profesionálky majú už svoje veľkoobchodné zľavy)

  • Prezentácia novej jarnej kolekcie gél lakov Shield a lakov na nechty Solargel
  • Cenovo zvýhodnené akcie
  • Veľkoobchodné ceny pre zaregistrovaných profesionálov
  • Špeciálne prekvapenie pre zaregistrovaných profesionálov - luxusné DARČEKY pri nákupe nad 120 € alebo nad 200 €
  • K nákupu nad 20 € milý darček pre každého
  • Úžasné občerstvenie - koláčiky s hrozienkami aj bez hrozienok, domáce zákusky, syry
  • Prosecco alko aj nealko z Vinotéky Králova vila Zlín

Čaká Vás príjemná neformálna prezentácia luxusných hypoalergénnych profesionálnych značiek nechtovej kozmetiky BIO NAILS, KINETICS a TRUSCADA

Na celý sortiment týchto značiek Vám určite pripraví radosť pri platení veľmi príjemná zľava 20% (platí iba pre maloobchod). Tešiť sa teda môžete na nákupy so zľavou pri sortimente gél laky, gélová modeláž, akryl, polyakrygél, laky na nechty, výživy, spevňovače, pomocné tekutiny, manikúrne pomôcky, pedikúrne pomôcky, SPA pedikúra aj manikúra, krémy na telo a ruky. Príjemná bude aj akcia 2+1 zadarmo na všetky farebné gél laky aj klasické laky na nechty značky KINETICS. Také zľavy a akcie sa naozaj oplatia! Krásne nechty predsa chce mať každá z Vás a farebných gél lakov a lakov na nechty predsa nie je nikdy dosť!! Navyše zároveň predstavíme novú jarnú kolekciu - 8 farebností gél lakov Shield aj lakov na nechty Solargel. Kolekciu už čoskoro nájdete na našich stránkach v sekcii Novinky. Akčné cenové zvýhodnenie sa bude vzťahovať aj na novú kolekciu.

Nejazdite k nám samy. Vezmite napríklad aj svoju kamarátku, spolupracovníčku alebo niekoho z rodiny. Urobte si skrátka výlet do Zlína a spojte návštevu u nás s ďalšími nákupmi či inou aktivitou v centre mesta či okolia, napríklad ZOO Zlín Lešná.

Budeme veľmi radi, ak sa za nami v tento deň prídete pozrieť a využijete možnosti sa zoznámiť s luxusnými značkami BIO NAILS, KINETICS a TRUSCADA aj s nami osobne!

Naozaj sa na Vás veľmi tešíme.

Eva a Ivan + tím BIO NAILS

spolecne-foto-rozesmata--upr - kopie

Slevy pro profesionálky manikérky a pedikérky

Profesionálky - po registrácii na našich stránkach www.bio-nails všetky produkty u nás nakúpite za veľkoobchodné ceny so zľavami až 30%. Informácie k registrácii
Pokiaľ sa teda obzeráte po novej profesionálnej značke vysokej kvality, tak neváhajte a zoznámte sa s hypoalergénnymi produktmi značiek BIO NAILS a KINETICS! Budete určite milo prekvapené :-)) Tieto značky Vás skrátka okúzlia svojou hypoalergénnou kvalitou, pestrosťou produktov, krásnymi obalmi i stálymi novinkami. Nevyhnutnosťou je poradenstvo a možnosť počiatočného zoznámenia sa s produktmi a zaškolenia práce s nimi ZADARMO.

Špeciálne prekvapenie pre všetky zaregistrované profesionálky na Dni otvorených dverí - veľmi hodnotné DARČEKY pri nákupoch nad 3000 Sk alebo nad 5000 Sk

Prezentovať produkty BIO NAILS, KINETICS a TRUSCADA bude na našej predajni po celý deň nielen náš tím BIO NAILS, ale aj naša skvelá školiteľka Petra Ducháčková a nail art dizajnérka, známa svojou účasťou aj výhrami na českých, slovenských i zahraničných súťažiach Mária Hubočanová. Jej luxusné práce nájdete ako na FB, tak aj na Instagrame prettywoman_naildesign av neposlednom rade aj na našom Instagrame aj FB Bio-nechty.