Kozmetická taška BOUQUET jemná koralová paisley 61751

Luxusná kozmetická kabelka. Veľkosť 18 x 12 x 5. Vnútorné 1 elastické vrecko. Farba jemná koralová vzor paisley. Farba jemná koralová vzor paisley. Farba podšívky jednofarebná smotanová. Zips plastový ružový, ukončenie zipsu uško farba smotanová. Materiál kvalitný mäkký extrémne ľahký nylon.

€7,79 / ks
Dostupnosť: Skladom (4 ks)
Kód: JJDK-61751
Kozmetická taška BOUQUET jemná koralová paisley 61751

Podrobný popis

Luxusná malá kozmetická kabelka s jemným romantickým motívom vzor paisley, z veľmi kvalitného umývateľného materiálu, s perfektne fungujúcim plastovým zipsom, ktorý sa nezasekáva a nekazí. Precízne prevedenie, ktoré nadchne aj tú najnáročnejšiu ženu. Kabelka je krásna nielen zvonku, ale aj vo vnútri, pretože podšívka je v jemnom jednofarebnom smotanovom prevedení. Vnútorné jedno elastické vrecko na jednej strane umožní lepšiu prehľadnosť ukladaných drobností. Kozmetické produkty či líčidlá v nej tak ľahko nájdete. Materiál je skutočne extrémne ľahký, čo je príjemné, zvlášť pri cestovaní lietadlom, kedy sa rieši váha obsahu batožiny. Kvalita tejto kabelky zaručuje úžasnú niekoľkoročnú výdrž. Pre každú ženu je radosťou ju mať. Je vhodná ako do kabelky na každodenné použitie, tak aj na cestovanie.

Značkové kabelky JJDK sú taktiež veľmi krásnym dizajnovým darčekom pre každú ženu. Či už len tak samotné alebo naplnené skvelou kozmetikou z našej ponuky.

Materiál: kvalitný mäkký nylon, podšívka jemná jednofarebná smotanová

Séria BOUQUET

Predmet číslo. 61751

600959_10151305423138036_1259266220_n

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Kozmetické kabelky
Farba: koralová
Krajina pôvodu: Dánsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: