Kozmetická taška LUSSAN koralová veľká 61741

Luxusná kozmetická kabelka. Veľkosť 22 x 15 x 10. Dve vnútorné vrecká. Farba ružová koralová. Farba podšívky bielo ružová motív jemný kockovaný vzor. Zips kovový zlatý s ukončením strapček vo farbe kabelky. Materiál kvalitný mäkučký zamat

 

€17,21 / ks
Dostupnosť: Skladom (2 ks)
Kód: JJDK-61741
Kozmetická taška LUSSAN koralová veľká 61741

Podrobný popis

Luxusná kozmetická kabelka strednej veľkosti z veľmi kvalitného mäkučkého hebkého zamatu, veľmi príjemná na dotyk, romantická a neodolateľná, prateľná. S perfektne fungujúcim zlatým zipsom, ktorý sa nezasekáva a nekazí. Precízne prevedenie, ktoré nadchne aj tú najnáročnejšiu ženu. Kabelka je krásna nielen zvonku, ale aj vo vnútri, pretože aj podšívka je v nádhernom dizajne, s jemným bielo ružovým kockovaným vzorom. Vnútorné dve vrecká umožnia lepšiu prehľadnosť ukladaných drobností. Kozmetické produkty či líčidlá v nej tak ľahko nájdete. Materiál je ľahký, čo je príjemné, zvlášť pri cestovaní lietadlom, kedy sa rieši váha obsahu batožiny. Kvalita tejto kabelky zaručuje úžasnú niekoľkoročnú výdrž. Pre každú ženu je radosťou ju mať.

Značkové kabelky JJDK sú taktiež veľmi krásnym dizajnovým darčekom pre každú ženu. Či už len tak samotné alebo naplnené našou skvelou kozmetikou z našej ponuky.

Materiál: kvalitný mäkký zamat, podšívka kockovaný vzor bielo ružový

Séria LUSSAN

Predmet číslo. 61741

600959_10151305423138036_1259266220_n

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Kozmetické kabelky
Farba: ružová
Krajina pôvodu: Dánsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: